Cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE  este autorizat C.N.F.P.A ,COD  N.C. 333304 si este un curs de formare profesională – tip perfectionare, avand 80 ore din care 38 ore de pregatire teoretica ,38 ore de pregatire practica si  4 ore sustinere examen de promovare .

Conditii de acces :

  • Liceul cu diploma de bacalaureat
  • Abilitati specifice: organizare, evidenta documente, capacitate de comunicare si negociere;

Formatorii sunt specialisti activi, cu bogata experienta in domeniu, ce poseda si performante in formarea si evaluarea competentelor profesionale ale adultilor.

Certificatele de calificare sunt date de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi sunt valabile atât naţional cât şi internaţional, prin apostilare, în toate ţările ce au aderat Convenţiei de la Haga.

 Inspectorul de Resurse Umane poate fi considerat un angajat de baza al companiei, indispensabil desfasurarii oricarei activitati economice, intrucat, indiferent de dimensiunea fortei de munca implicate, el este cel care asigura gestionarea optima a angajatilor.

Cursul de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind recrutarea, angajarea, salarizarea si incetarea raporturilor de munca ale angajatilor unei societati comerciale, in conditiile respectarii legislatiei actuale a muncii.
Temele diverse abordate in cursul elaborat de  PROFESIONAL G&G SRL , referitoare la functionarea departamentului de resurse umane, regulamente interioare, contracte de munca, sisteme de salarizare, taxe, impozite, asigurari sociale sau raportari statistice, va vor ajuta sa dobanditi abilitatile solicitate pentru desfasurarea cu succes a profesiei de Inspector Resurse Umane.

Competentele specifice Inspectorului Resurse Umane sunt urmatoarele:

– intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului;
– organizarea recrutarii si selectiei personalului;
– Modalitatea de  completare a  REVISAL cu ajutorul programelor electronice proprii angajatorilorprivind contributiile la bugetul de Stat.
– intocmirea dosarului de pensionare;
– intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat;
– intocmirea si depunerea declaratiilor

FORMULAR INSCRIERE ONLINE LA CURS

 


 

top